Telefoonnummer 0342 – 49 27 72

Onze Reviews

We hebben inmiddels al honderden leerlingen naar hun rijbewijs mogen begeleiden. Dankbaar delen wij hun reviews.

Autorijden gaat veel verder dan het aanleren van een technische vaardigheid. Rijden is ook emotie. Helemaal als je net begint en het nog moet leren. Allerlei emoties kunnen zich voordoen: spanning, stress, maar vooral ook plezier en trots. Daar is ruimte voor en het is belangrijk om voor ogen te houden dat iedereen in zijn of haar eigen tempo leert.

Trots en dankbaar delen wij de reviews die we mochten ontvangen. We hopen dat alle fijne reacties je helpen bij het maken van je keuze.

wat onze leerlingen zeggen

Geralda

Geslaagd!

“Heel erg blij, want ook ik ben in één keer geslaagd bij Jan! Sommige mensen (zoals ik) hebben een iets hardere aanpak nodig voordat ze luisteren naar de instructies, maar uiteindelijk moet je er toch aan geloven en dat is me dan ook goed duidelijk gemaakt… 🙂 (En het heeft er voor gezorgd dat ik geslaagd ben) Bedankt Jan voor alle gezellige en leerzame lessen. Iedereen kan ik deze rijschool dan ook zeker aanbevelen!

Geert-Jan

Geslaagd!

Zoals alle anderen bij ons in de familie, ging ik ook lessen bij Jan de Waard. Na de eerste les voelde ik mij al goed thuis in de auto. Jan heeft een erg fijne manier van lesgeven, rustig en gericht op verbeteringen in het autorijden. Er wordt een goede inschatting gemaakt voor het moment van afrijden, je bent dan echt ‘klaar’ om praktijkexamen te gaan doen. Deze rijschool heeft een goed imago opgebouwd wat zeker in je voordeel is. Het lessen bij Jan is het zeker waard!

 

Willemieke

Geslaagd!

“In 1x keer geslaagd! Het geheime recept om in een keer te slagen is toch wel: doe wat Jan je geleerd heeft en dan haal je het ook zeker wel! Het had mij wat lessen gescheeld als ik iets beter naar Jan geluisterd had😉 

Verder (bijna) altijd gezellig met Jan, en ook als je ergens mee zit kan je altijd bij hem terecht.

Top rijschool! Bedankt Jan!”

 

Jouw ervaring 

Ben jij ook enthousiast over onze samenwerking? Dan zouden wij het heel leuk vinden als je jouw review achterlaat. We streven ernaar om jouw review op korte termijn op onze website te publiceren.

14 + 11 =

Gerran

Dankzij de persoonlijke aanpak van Jan vandaag in 1 keer geslaagd! Op het moment dat je echt eens even zelf moet zien dat je iets fout doet, werkt de hardere aanpak erg goed…, maar de complimenten blijven zeker niet weg als het goed gaat. Jan, bedankt voor de plezierige lessen!

Geeske

In 1x geslaagd! Dankzij de goede lessen van de geduldige 🙂 rij-instructeur Jan (en natuurlijk ook Alette) heb ik m’n examen gehaald. Super bedankt voor de fijne en gezellige lessen! Zeker een aanrader deze rijschool!

Gerrard

In 1x geslaagd door de goede professionele en gezellige lessen van Jan. Jan bedankt voor de goede lessen, zeker een aanrader om hier te gaan lessen!!

Gerrieke

Vanmorgen in 1 keer geslaagd!! Super tijd gehad met Jan en Alette. Zeker weten aanbevolen deze rijschool. Vooral de tussentijdse toets is een aanrader, zo weet je al goed wat je te wachten staat! Bedankt voor alle leerzame en gezellige lessen!

Noor

In een 1 keer geslaagd! Ondanks dat het examen was uitgesteld door de corona, ben ik dan toch uiteindelijk geslaagd dankzij de fijne samenwerking met autorijschool de Waard! Bedankt!

Pieter

Erg goede rijschool, je merkt dat Jan erg veel ervaring heeft. Mede hierdoor in 1x geslaagd. Jan, bedankt voor de gezellige en leerzame lessen!.

Carola

Hele goede lessen gehad!! Duidelijk en de tijd wordt voor je genomen. Bedankt Jan!! Zo heb ik het in 1 keer kunnen halen.

Geanne

Superbedankt voor de gezellige, leerzame lessen! Dankzij de duidelijke uitleg (elke keer weer) van Corine in 1x geslaagd! Zeker een aanrader!

Lydia

Super bedankt voor de fijne en gezellige lessen! En voor de duidelijke uitleg en het vele geduld! Was super! 👌🏽

Marita

Geweldige lessen gehad! Enorm leerzaam en gezellig! Je merkt dat Jan veel ervaring heeft met lesgeven! Heel erg bedankt!

Florianne

Altijd gezellig en leerzaam met Corine! En dan nog in 1x slagen, helemaal top!! Bedank!!!

Isja

Corine bedankt voor de leuke en gezellige lessen! In 1 keer mogen slagen, dankzij de duidelijke uitleg en tips. Dankjewel!

Willemieke

In 1x keer geslaagd! Het geheime recept om in een keer te slagen is toch wel: doe wat Jan je geleerd heeft en dan haal je het ook zeker wel! Het had mij wat lessen gescheeld als ik iets beter naar Jan geluisterd had 😉
Verder (bijna) altijd gezellig met Jan, en ook als je ergens mee zit kan je altijd bij hem terecht. Top rijschool! Bedankt Jan!

Rick

Iedere rijles opnieuw was het erg leuk en leerzaam bij Jan in de auto! Jan geeft goede, duidelijke uitleg én tips ook al moet het 10x uitgelegd worden 😉 (hij zit al 30 jaar in het vak en dat merk je wel!) maar je krijgt het ook zeker te horen als je iets goed doet! Hij is heel geduldig en je krijgt alle tijd en ruimte om dingen die je lastig vind te oefenen, net zolang tot je zelf veilig de weg op kan! Nogmaals bedankt Jan!

Riëtte

Alweer een poosje geleden geslaagd. Dankzij de juiste aanpak van Jan, in één keer. Ik was niet altijd de makkelijkste bestuurder, maar dankzij de juiste, soms harde aanpak, is het toch gelukt! Sorry voor de extra grijze haren 😀.

"Het was een feest elke week in die dikke Opel opgehaald worden, het was erg leuk en soms ook best pittig maar door goede instructie heb ik mijn rijbewijs weten te halen bedankt Jan en Alette!😀."

– Geertjan

Marleen

Enorm bedankt voor de leerzame lessen! U bleef geduldig en gaf goede tips, iedere keer opnieuw!

Marie-Jose

Jan heel erg bedankt voor alle leerzame lessen! Het ging niet allemaal vanzelf, maar door alle goede uitleg, tips en complimenten ben ik toch in 1x geslaagd!

Ardine

Corine, hartelijk bedankt voor alle leuke, leerzame en gezellige lessen! Je hebt enorm veel geduld, waardoor ík geslaagd ben! Dankjewel!

Mariëlle

In één keer geslaagd. Dankzij Jan kan ik nu veilig de weg op. Nogmaals bedankt voor de fijne lessen!

Liam

Met veel plezier in de auto gezeten bij Jan! Tips als je iets fout doet, maar ook altijd complimenten als je iets goed doet!

Lisanne

Wat een duidelijke en goede uitleg krijg je toch altijd blijft altijd rustig en ziet overal het positieve van in super fijn om mee te lessen.

Willemieke

In 1x geslaagd! Ik was niet de snelste, maar dankzij de duidelijke en geduldige instructies is het allemaal goed gekomen! Bedankt Jan!

Geertjan

Het was een feest elke week in die dikke Opel opgehaald worden, het was erg leuk en soms ook best pittig maar door goede intructie heb ik mijn rijbewijs weten te halen bedankt Jan en Alette!

Coen

Hartelijk dank voor de autorijlessen, in 2x gehaald. Soms was k wat ongeduldig🤔 maar de lessen hielpen goed. Binnenkort zal ik langs komen in een dikke bmw🙂 Bedankt!

Willemieke

In 1x geslaagd, komt vast omdat ik alles deed wat je me in al die lessen geleerd heb 😉 Jan, bedankt voor de gezellige lessen!

Marieke

Heb een hele leuke en vooral leerzame rijlessen gehad, leuke instructeur het was altijd erg gezellig en in een keer geslaagd! Bedankt Jan!

Wilmer

In 1 keer geslaagd, dat is natuurlijk geweldig. Corine heeft me zeker niet in de steek gelaten. Ze moest me wel in de gaten houden maar dat heeft z’n resultaat!
Enorm bedankt.

Corinda

Poets poets .. Naast het leren autorijden heb ik ook geleerd hoe ik een auto aan de binnenkant glimmend moet houden😂
Bedankt voor de leerzame lessen en het inspreken van de moed nog net even voor mijn examen.. zoals wel verwacht was, heb ik netjes in een normale versnelling de bocht genomen! (omdat de uitleg in mijn geheugen staat gegrift) en heb ik gelijk de eerste keer mijn praktijkexamen mogen halen. Bedankt Jan!

Geralda

Heel erg blij, want ook ik ben in één keer geslaagd bij Jan! Sommige mensen (zoals ik) hebben een iets hardere aanpak nodig voordat ze luisteren naar de instructies, maar uiteindelijk moet je er toch aan geloven en dat is me dan ook goed duidelijk gemaakt… 🙂 (En het heeft er voor gezorgd dat ik geslaagd ben) Bedankt Jan voor alle gezellige en leerzame lessen. Iedereen kan ik deze rijschool dan ook zeker aanbevelen!

Mandy

Elke week weer veel oefenen, sturen en in spiegels kijken. Geen 1 les zonder commentaar ;-). Maar dit alles heeft er wel voor gezorgd dat ook ik in 1x ben geslaagd! Ik ben er erg blij mee! Bedankt voor alle leerzame, maar zeker ook gezellige lessen!!

"Sorry voor de extra grijze haren 😀."

– Riëtte

Anniek

Ik heb het als een leuke tijd ervaren, ook al duurde hij aardig lang. Erg fijn dat ze geduld hebben. Het waren erg gezellige en leerzame lessen. Top!! 🙂

Marije

Met dank aan Jan (en natuurlijk ook aan Alette) in een keer geslaagd voor mn rijbewijs!! Ook als je strak sta van de spanning, praat Jan je de moed wel weer in. Echt super bedankt voor de gezellige, nuttige maar ook serieuze lessen en gesprekken!

Dorine

Heel erg bedankt voor de gezellige en leerzame lessen! In 1x geslaagd en daar heeft de tussentijdse toets ook aan meegeholpen!

Welina

In 1x geslaagd voor m’n rijbewijs, en dat dankzij autorijschool De Waard. Enorm veel geduld waardoor je je niet vervelend hoefde te voelen als het weer niet lukte. Ook de tussentijdse toets is zeker een aanrader, zo weet je wat je van het examen kunt verwachten. Corine, heel erg bedankt voor de leerzame maar vooral ook gesjelliege lessen! En Jan natuurlijk ook voor de eerste paar lesjes!

Alieke

Bij deze rijschool wordt ervoor gezorgd dat je zelfverzekerd de weg op kan!
Jan heeft veel geduld met je en legt alles duidelijk uit zodat je het nooit meer vergeet! Bedankt Jan voor alle gezellige en leerzame lessen!

Marit

Hele fijne rijschool! Jan heeft veel geduld en is duidelijk. Hij raadde de tussentijdse toets aan en die heb ik dan ook gedaan. Ik ben erg blij dat ik dat gedaan heb, ook al heb ik de vrijstelling niet gehaald. Want ik wist wat ik kon verwachten op het praktijkexamen en dat zorgde ervoor dat ik minder zenuwachtig was. Kortom deze rijschool is echt een aanrader.

Dirk

Bedankt voor de goeie lessen met duidelijke uitleg. Na 13 lessen in 1 keer geslaagd. Zeker een aanrader!

Elbert

Fijne lessen gehad altijd een goeie uitleg gehad deze rijschool is zeker een aanrader!

Gerinde

Altijd Gezellig! Duidelijk uitleg. En jan heeft veel geduld met je! Zeker een aanrader!

Rhodé

Binnen één keer geslaagd en ontzettend blij! Heb echt een enorm leuke tijd gehad bij Jan in de auto. Hij is altijd in voor een goed gesprek of juist voor een grapje en heeft ontzettend veel geduld. (Hij legt het je dus ook 24 keer uit als je het nog steeds niet snapt:)) Ik ga het missen Jan! Bedankt voor alles! (en zeker ook voor de Fisherman friends en het kerkdrop :P)

Roan

Jan heeft erg veel geduld voor je en laat je niet zomaar overhaast afrijden. Daarnaast raadde hij de tussentijdse toets streng aan, wat zeker een groot aandeel heeft gespeeld in het feit dat ik in een keer mijn rijbewijs gehaald heb! Al met al een erg fijne instructeur.

Maurits

De lessen die ik heb gehad waren gezellig ik heb veel geleerd en als ik een keer iets niet wist werd het uitgelegd tot dat ik het niet meer uit me hoofd kreeg. deze rijschool is zeker een aanrader.

Willemien

Fijne instructeur! Legt duidelijk uit en weet wat je nodig hebt. Zeker een aanrader!

Melisa

Het waren geweldige lessen. Ik ga het wel missen hoor.. al die gezellige gesprekken en die uurtjes rijden.. bedankt voor alles!!

Erwin

Zeer goede en leuke lessen, bedankt!

"Door de persoonlijke (en leuke) lessen slaagt Jan er heel goed in om de rijles te geven zoals dat voor jou het beste werkt, heel doeltreffend. Daarnaast is hij zorgvuldig en geeft vertrouwen. Na twee keer geslaagd, met dank aan Jan!"

– Marlene

Emilia

Super fijne instructeur die alles duidelijk uitlegd zodat je alles goed snapt. Wanneer je iets niet snapt, gaat hij door totdat het allemaal helemaal goed gaat. Een fijne rijschool en zeker een aanrader!

Marco

In 1 woord super! In 1 keer geslaagd door een goede rij instructeur met een goede duidelijke uitleg die enorm geduldig is en je laat afrijden als je er klaar voor ben👍

Femke

Ik heb met veel plezier bij Jan gelest! Jan heeft veel geduld en legt alles goed en duidelijk uit. En niet onbelangrijk, de lessen waren ook gezellig. Zeker aan te bevelen!

Nelleke

Dit is een rijschool die ik alleen maar kan aanbevelen! Ik heb een geweldige tijd gehad. Heel erg veel geleerd! Jan weet ook goed wat je nodig hebt en dat maakt het lessen fijn. Ook nadat ik twee keer gezakt was (de derde keer ben ik geslaagd), probeerde hij bij mij de moed erin te houden en wist hij steeds weer verbeteringen aan te wijzen, wat er voor zorgt dat ik nu heel zeker in de auto zit. Als laatste, bij Jan in de auto hoef je je nooit te vervelen, want het (of hij;-)) is altijd erg gezellig!

Isabel

Ik heb altijd met enorm veel plezier bij Jan gelest. Je leert op je eigen tempo en hij helpt je waar nodig is. Hierin blijft hij altijd erg rustig. Daarnaast was het ook erg gezellig in de auto! Dit maakte de lessen naast leerzaam ook erg leuk. Zo stuurt hij je weleens een weg in waar je niet in mag, om te testen of je wel oplet. Vervolgens is hij degene die er het hardste om kan lachen. Ook een traktatie op een Fisscherman Friend is niet mis. Na een herexamen mogen slagen. Nu scheur ik wat af! Jan ontzettend bedankt voor alles! Zeker een aanrader!

Geert-Jan

Zoals alle anderen bij ons in de familie, ging ik ook lessen bij Jan de Waard. Na de eerste les voelde ik mij al goed thuis in de auto. Jan heeft een erg fijne manier van lesgeven, rustig en gericht op verbeteringen in het autorijden. Er wordt een goede inschatting gemaakt voor het moment van afrijden, je bent dan echt ‘klaar’ om praktijkexamen te gaan doen. Deze rijschool heeft een goed imago opgebouwd wat zeker in je voordeel is. Het lessen bij Jan is het zeker waard!

Pieter

Bedankt voor de goede lessen, in een goed tempo in 1 keer geslaagd. Jullie gaven me goede adviezen om het roze pasje te halen!
Jan en Corine

Kees Jan

Fijne lessen gehad. Goede uitleg en altijd scherp oplettend. Heeft even geduurd maar wel in 1 keer geslaagd.

Jeroen

Bedankt voor de fijne lessen. De lessen waren gezellige uren, waarin de duidelijke uitleg niet ontbrak. En uiteindelijk hebben ze mij het felbegeerde roze kaartje opgeleverd 🙂

Jaap

Super lessen gehad. Bedankt Jan!

Allard

De gezelligste rijlessen die je kunt verzinnen, en lekker snel geslaagd

Celine

Jan legt duidelijk uit wat je fout doet, en lacht daarbij, erg gezellig!

Gert

Ik kijk tevreden terug op mijn rijlessen bij Jan de Waard. Vooral het feit dat de sfeer in de auto altijd super was en de lessen leerzaam. Jan was geduldig en werd nooit boos als het mis ging. Het enige wat je af en toe kon verwachten, was een flinke klap op je borst ter motivatie. Bedankt voor de fijne lessen, Jan!

Dorothee

In 1x geslaagd! Hele fijne rijschool!
De humor, nuchterheid en kalmte van Jan hebben mij erdoorheen geholpen.
Hij heeft veel geduld, ook al maak je domme fouten 😉 Maar Jan heeft hij mij vooral een stuk zelfverzekerder gemaakt waardoor ik plezier heb gekregen in het rijden! Bedankt voor de fijne lessen en ik raad deze rijschool zeker aan!

Alinde

Ik heb genoten van leuke, leerzame, fijne en gezellige lessen (kwaliteit, zoals ik ook hieronder lees)! Dankjewel Corine voor je oneindige geduld om me te zeggen dat ik eens rustig aan moet doen!;)) dankzij deze lessen/adviezen ben ik geslaagd en kan ik nu vol zelfvertrouwen de weg op..

"Het geheime recept om in een keer te slagen is toch wel: doe wat Jan je geleerd heeft en dan haal je het ook zeker wel! Het had mij wat lessen gescheeld als ik iets beter naar Jan geluisterd had 😉"

– Willemieke